PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Výparník GDE312E4, ECO

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
164.2330
Hmotnost
34000.00g / 34kg
Výrobce
ECO

Popis zboží:

Název produktu:Výparník GDE312E4, ECO
Popis:Řada GDE s dvojitým vyfukováním byla vyvinuta pro použití v nízkých chladicích komorách používaných pro skladování čerstvých a mražených produktů a také pro zpracovatelské prostory.Celá řada je vybavena vysoce výkonnými výměníky tepla s hliníkovými žebry ve speciálním profilu a měděnými trubkami s vnitřním žebrováním. Díky nové konstrukci došlo k výraznému zmenšení vnitřního objemu a následnému snížení množství chladiva v okruhu. Výměníky tepla byly navrženy tak, aby splňovaly platné směrnice o snižování emisí HFC plynů s vysokým skleníkovým efektem.Rozlišuje se na základě teploty chladicích komor:
GDE 4 pro střední teploty (≥ 1 °C) s roztečí žeber 4 mm
GDE 7 pro nízké teploty (≥ -25 °C) s roztečí žeber 7 mm
Dvourychlostní motorizované ventilátory mají následující vlastnosti:Průměr 315 mm, střídavý proud 230 V/1/50-60 Hz s vnějším rotorem a vestavěným provozním kondenzátorem a ochrannou mřížkou z polyamidu - skleněných vláken.Standardně používané motorizované ventilátory mají následující vlastnosti:
Stupeň krytí IP 44
Izolační třída 155
Vnitřní monitor teploty
Provozní teplota: max. +40 °C.
Verze se standardním elektrickým odmrazováním ED jsou vybaveny topnými tyčemi z nerezové oceli a vulkanizovanými koncovkami, určenými pro připojení 400 V/3/50-60 Hz.
Elektrické části a kryt jsou připojeny k uzemňovací svorce. Topné tyče jsou připojeny v samostatných rozvodných krabicích se stupněm krytí IP 54.
Na přání lze modely dodat s jinými výměníky tepla, rozmrazovači a motorizovanými ventilátory než ve standardním provedení.
Jednotky, které nepracují se standardními podmínkami uvedenými v katalogu, vyberte pomocí programu "Scelte".
Použití:Řada GDE s dvojitým vyfukováním byla vyvinuta pro použití v nízkých chladicích komorách používaných pro skladování čerstvých a mražených produktů a také pro zpracovatelské prostory.

Objednejte u nás Výparník GDE312E4, ECO.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Výparník GDE312E4, ECO" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek