PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Výměník deskový 45bar, B8THx30/1P-SC-M 4x3/4&16, SWEP

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
152.4462
Hmotnost
3000.00g / 3kg
Výrobce
SWEP

Popis zboží:

Název produktu: Výměník deskový 45bar, B8THx30/1P-SC-M 4x3/4"&16, SWEP
Popis:Kompaktní vysoce výkonný deskový výměník tepla, navržený a vyrobený podle paralelního protiproudého principu, sestávající z přesně definovaného počtu profilovaných desek z nerezové oceli, které byly pájeny pomocí 99,9% měděné pájky přes množství opěrných bodů mezi deskami ve vakuu do tlakově odolné jednotky, přičemž první profilovaná deska je pevně zapouzdřena z okolního prostředí.
Pájené kompaktní výměníky tepla typu V jsou vybaveny speciálním rozdělovacím zařízením na vstupu chladiva, tj. obvykle na portu F3. Toto rozdělovací zařízení je určeno k rovnoměrné distribuci chladiva v potrubí. Chladicí kapalina musí být připojena k levému dolnímu otvoru (F3) a výstup plynu (F1) k levému hornímu portu (F1). Vstup teplonosného média musí být připojen k pravému hornímu portu (F2) a výstup k pravému dolnímu portu (F4). Ze šířky zařízení 243 mm (od B35) jsou na přední panel přivařeny další čtyři čepy M12. Deskové výměníky tepla z nerezové oceli řady B se používají k ohřevu nebo chlazení kapalných nebo plynných médií. Vzhledem k technickým vlastnostem jsou vysoké hodnoty přenosu výkonu dosahovány při velmi malých objemech konstrukce.
Montáž:Výměník tepla by měl být namontován svisle, aby bylo zajištěno úplné vyprázdnění. Šipka použitá na předním panelu by měla směřovat nahoru. Médium musí protékat výměníkem tepla protiproudovou metodou. Potrubí musí být instalováno tak, aby spoje byly bez napětí. Větší modely deskových výměníků tepla (od B35, B120TH) jsou vybaveny čepy na předním panelu, které se používají pro připevnění k držáku nebo rámu. V případě závitových spojů musí být zajištěno, aby nedocházelo k velkým silám (krouticím momentům). pro pájecí svorky by měla být použita stříbrná pájka s nejméně 45% obsahem stříbra a teplotou tání 620 °C až 635 °C.

Objednejte u nás Výměník deskový 45bar, B8THx30/1P-SC-M 4x3/4&16, SWEP.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu " Výměník deskový 45bar, B8THx30/1P-SC-M 4x3/4&16, SWEP" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek