PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Regulátor IR33W7LR20, Carel

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
2720.277
Hmotnost
260.00g / 0.26kg
Výrobce
CAREL

Popis zboží:

Název produktu:Regulátor IR33W7LR20, Carel
Popis:pokročilý univerzální regulátor se všemi vlastnostmi, které se vyskytovala již v předešlá řada IR32. Navíc obsahuje další nové vylepšené funkce, jako je automatické ladění PID, ovládání hodin a časových skupin. Regulátor disponuje jednoduchým uživatelským rozhraním a zároveň jsou na displej přidány další symboly a navigační menu, čímž je uživatelské rozhraní ještě přívětivější.
Použití:Regulátory platformy IR33 tvoří kompletní sortiment výrobků s integrovaným elektronickým mikroprocesorem s LED displejem, který je určen zejména pro řízení samostatných chladicích jednotek.
Tyto regulátory jsou zvláště vhodné v aplikacích, které vyžadují vysoký spínací výkon, velký počet výstupů, funkcí a ovládání s přímým vstupem z klávesnice, vysoká IP ochrana čelního panelu a zároveň kompaktní tvar, který cznatelně snižuje celkové rozměry.
Velké množství vyráběných modelů poskytuje nejlepší řešení pro každou aplikaci za co nejvíce konkurenceschopnou cenu. Carel IR33 universal je vybaven displejem, který obsahuje 3 číslice s desetinnou čárkou, znaménkem minus a ikony zjednodušující čtení hodnot a kontrolu provozního stavu.
Vlastnosti:snadná a rychlá instalace do panelu nebo na DIN lištu
různé provozní řežimy: přímý, reverzní, neutrální zóna
1 nebo 2 programovatelné/volitelné vstupy
regulátory platformy IR33 lze propojit v síti s nadřazeným monitorovacím systémem
bzučák

Objednejte u nás Regulátor IR33W7LR20, Carel.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Regulátor IR33W7LR20, Carel" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz
Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek