PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Mitsubishi PUHZ-SHW230 YKA, tepelné čerpadlo Zubadan, R410A

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
719.5243
Hmotnost
148000.00g / 148kg
Výrobce
Mitsubishi Electric

Popis zboží:

Název produktu:Mitsubishi PUHZ-SHW230 YKA, tepelné čerpadlo Zubadan, R410A
Popis:Venkovní jednotka tepelného čerpadla Mitsubishi s patentovanou technologií ZUBADAN pro konstantní tepelný výkon až do -15 °C a maximální teplotou přívodu 60 °C s kompenzací počasí. Měnič s pulzně-šířkovou modulací. Bezpečnostní řetěz sestávající z vysokotlakého a nízkotlakého spínače, ochrany proti přehřátí a nadproudové ochrany. Rotační monitorování pole pro jednotky 400 V. Všechny funkce jsou monitorovány a řízeny mikroprocesorem
Vlastnosti:Optimalizované odmrazování v režimu vytápění, intervaly odmrazování jsou výrazně prodlouženy speciální regulací. Regulace kondenzačního tlaku v režimu chlazení až do -15 °C venkovní teploty (při instalaci chráněné proti větru). Aktuální provozní stav lze odečíst a poruchy diagnostikovat pomocí volitelného LED displeje. 40 možností odečtu, jako je povrchová teplota výparníku, teplota horkého plynu, teplota odpařování, pokojová teplota, jakož i možnosti informací o spotřebě energie, teplotě kompresoru, době chodu kompresoru, počtu spuštění kompresoru atd. Externě lze měnič omezit na 100%, 75%,50% 0% maximální hodnoty.
Pouzdro a rám: Skládají se z robustních pozinkovaných ocelových plechů s dodatečnou povrchovou úpravou z polyesterového páleného smaltu odolnou proti povětrnostním vlivům a vnitřní zvukovou izolací. Velké odnímatelné obkladové prvky.
Vysoce výkonný výměník tepla: Jako výparník/kondenzátor, vyrobený z měděných trubek s nalisovanými hliníkovými lamelami. Ve tvaru L se subchladičem pro zvýšení výkonu.
Ventilátor: Axiální ventilátor s přímým pohonem, vyrobený z plastu, s regulací otáček, staticky a dynamicky vyvážený, s horizontální ochrannou mřížkou proti dotyku. Pohonný motor chráněný proti povětrnostním vlivům, bezúdržbový, vybavený tepelnou ochranou proti přetížení.
Řízení výkonu pomocí invertorové regulace otáček: Díky invertorové technologii se výkon venkovní jednotky neustále přizpůsobuje požadované potřebě tepla v budově. Tím je dosaženo konstantního výkonu, který odpovídá aktuální potřebě budovy. Protože jednotka pracuje převážně v režimu částečného zatížení, je zajištěn velmi úsporný provoz.
Kompresor: Sací plynem chlazený stejnosměrný kompresor typu scroll, s regulací otáček pomocí invertoru. Použitím neodymových magnetů se podařilo zvýšit točivý moment a minimalizovat třecí ztráty. Zvýšení koeficientu výkonu až o 70 % ve srovnání s běžným kompresorem bez řízení měničem. S bleskovým vstřikováním pro zvýšení užitečného chladicího výkonu a zamezení ztrátám výkonu v režimu vytápění při nízkých venkovních teplotách Modulace šířky impulzu pro optimální sinusovou charakteristiku. Nízké vibrace na tlumičích vibrací a tichý chod, s vysokou účinností, ochranou motoru proti nadproudům a tepelnému přetížení, standardně vybavený zvukovou izolací. Ohřívač klikové skříně pro snadné uvedení do provozu a pro zabránění hromadění kapalného chladiva v oleji chladicího stroje. Na sací straně je chráněn před údery kapaliny velkoryse dimenzovaným odlučovačem kapaliny.
Chladicí okruh: Patentovaný chladicí okruh ZUBADAN s technologií HIC Flash Injection pro konstantní topný výkon až do -15 °C venkovní teploty a zkrácení doby odmrazování. S filtrem, odlučovačem oleje, sběračem, čtyřcestným přepínacím ventilem chlazení/ohřevu a servisními/plnicími přípojkami s uzamykatelnými ventily. Elektronické expanzní ventily pro snížení tlaku a hluku zabudované ve venkovní jednotce. Připojení klapek. Chladicí okruh je tlakově testován, testován na těsnost, vysušen, evakuován a naplněn olejem pro chladicí stroje, předem naplněným bezpečnostním chladivem.
Řídicí systém: Kompletně zapojený podle obvyklých předpisů a se svorkovnicí pro síťové napájení a potřebnými svorkami pro připojení vnitřní jednotky na straně řízení. Výkonové prvky pro kompresor a motor kondenzátoru.
Plný topný výkon až do venkovní teploty -15 °C
Maximální teplota průtoku 60 °C s chladivem R410A
Optimalizované hodnoty COP
Nízká spotřeba v pohotovostním režimu
Zaručený provoz vytápění až do -28 °C venkovní teploty

Objednejte u nás Mitsubishi PUHZ-SHW230 YKA, tepelné čerpadlo Zubadan, R410A.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Mitsubishi PUHZ-SHW230 YKA, tepelné čerpadlo Zubadan, R410A" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz

Související zboží

ověřujeme dostupnost ⏳
719.5172
ověřujeme dostupnost ⏳
719.5181
ověřujeme dostupnost ⏳
719.4941

Alternativní zboží

ověřujeme dostupnost ⏳
719.5242

Zboží se nachází rovněž v těchto kategoriích:

Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek