PŘIHLÁSIT REGISTROVAT

Mitsubishi ERSE-YM9ED, vnitřní jednotka chlazení/topení, Hydrobox Ecodan, 471686

 
Dostupnost
ověřujeme dostupnost ⏳
Kód zboží
719.5172
Hmotnost
64000.00g / 64kg
Výrobce
Mitsubishi Electric

Popis zboží:

Název produktu:Mitsubishi ERSE-YM9ED, vnitřní jednotka, Hydrobox Ecodan
Popis:Hydromodul Mitsubishi Electric EHSC-YM9ED s PWT f.SW/SHW vhodný pouze pro vytápění, s výměníkem tepla o výkonu 4 - 5 kW.
Vytápění pomocí tepelného čerpadla nabízí vám i vašemu domu mnoho výhod. Zvláště když jako zdroj energie využívá okolní vzduch. Na rozdíl od varianty solanka/voda nebo voda/voda totiž tepelná čerpadla vzduch/voda nevyžadují časově náročnou a nákladnou instalaci zemních kolektorů nebo vrtání otvorů na zahradě - v každém případě včetně potřebných povolení.
Systém tepelného čerpadla Ecodan od Mitsubishi se svými kombinovanými možnostmi pokrývá širokou škálu aplikací. Ať už z hlediska účinnosti, technologie nebo emisí hluku: Ecodan představuje standard pro vytápění budoucnosti - pro novostavby i modernizace.
Použití:Díky optimálně sladěným vnějším a vnitřním modulům nabízí systém Ecodan dokonalé řešení pro každý požadavek. Zásobování teplem a teplou vodou tak lze efektivně a dokonale přizpůsobit individuálním potřebám. Díky certifikaci SG-Ready lze snadno žádat o státní dotace na vlastní spotřebu elektřiny z fotovoltaiky.
Hydromodul Ecodan ve splitovém systému přenáší energii do budovy prostřednictvím chladiva, přičemž deskový výměník tepla je umístěn ve vnitřní jednotce, zatímco venkovní jednotka je připojena pomocí potrubí s chladivem. Tato varianta zajišťuje vysokou celkovou účinnost systému. Pokud je třeba překonat větší vzdálenosti mezi vnitřní a venkovní jednotkou, je ideálním řešením princip split. V závislosti na velikosti výkonu tepelného čerpadla je možná délka potrubí až 75 metrů.
Nejnovější generace Hydromodulu je k dispozici ve verzích "topení" a "topení/chlazení". Pro širokou škálu aplikací jsou k dispozici tři výměníky tepla různých velikostí (4-5 kW | 7-14 kW | 16-23 kW). Integrovaný snímač objemového průtoku umožňuje snadné měření množství tepla, a tím i jednoduchou kontrolu spotřeby energie. Hydromoduly Ecodan lze kombinovat s různými měniči v závislosti na požadavcích a lze je také použít v kaskádovém provozu až se 6 tepelnými čerpadly.
Vlastnosti:Plný topný výkon až do venkovní teploty -15 °C
Max. Průtoková teplota až 60 °C
Vysoký roční výkonový faktor díky výkonu závislému na poptávce
Monitorování energie prostřednictvím integrovaného měření množství tepla
Optimalizované provozní chování díky funkci automatického přizpůsobení
Nízké provozní náklady
Vyšší komfort a lepší účinnost díky optimální teplotě v místnosti

Objednejte u nás Mitsubishi ERSE-YM9ED, vnitřní jednotka chlazení/topení, Hydrobox Ecodan, 471686.
Změna údajů vyhrazena
Cena i stav skladu produktu "Mitsubishi ERSE-YM9ED, vnitřní jednotka chlazení/topení, Hydrobox Ecodan, 471686" jsou orientační, aktuální stav zjistíte zde, nebo na emailu obchod@schiessl.cz

Související zboží

ověřujeme dostupnost ⏳
719.5243

Alternativní zboží

ověřujeme dostupnost ⏳
719.4941
ověřujeme dostupnost ⏳
719.5181

Zboží se nachází rovněž v těchto kategoriích:

Home Schiessl
Facebook Schiessl
Silou hlasu
CzechEnglish German
HOME Schiessl

Created by © 2008 - 2024 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek